HYBRIDHOUSE X SOLARSTONE

HYBRIDHOUSE X SOLARSTONE - hybridhouse

Hybrid House: Revolúcia v odvetví strešných krytín so spoločnosťou Solarstone Hybrid House sídli na západnom Slovensku a ponúka inovatívne riešenia pre inteligentné domy a strechy. Spoločnosť sa zameriava na produkty Solarstone: solárne plné strechy, solárne škridlové strechy a solárne prístrešky pre autá. Hybrid House je akreditovaným partnerom spoločnosti Solarstone a portfólio spoločnosti je obmedzené len na tieto produkty.

PARTNERSTVO, KTORÉ ZMENILO HRU

Cesta Hybrid House začala hľadaním správneho partnera pre svoje inovatívne riešenia. Po sérii neúspešných kontaktov s inými spoločnosťami Hybrid House našiel Solarstone a zvyšok je história. Keď sa začala komunikácia spoločnosti so Solarstone, od prvého momentu bolo jasné, že obaja môžu byť skvelými partnermi.

Trhy na Slovensku a v Českej republike sú otvorené novým nápadom a inovatívnym riešeniam a Hybrid House má od svojich zákazníkov pozitívnu spätnú väzbu na produkty Solarstone. Primárnym zameraním spoločnosti je solárna plná strecha, ktorá si získala obľubu medzi zákazníkmi. Toto technologické zviera s minimalistickým dizajnom je strešný materiál produkujúci čistú energiu a je hitom medzi zákazníkmi, ktorí sa zaujímajú o udržateľné a ekologické riešenia.

"Partnerstvo s Hybrid House bolo pre Solarstone výbornou príležitosťou. Sme hrdí na to, že môžeme na slovenský trh poskytovať inovatívne riešenia BIPV. So solárnou plnou strechou už dostávame pozitívnu spätnú väzbu od rôznych zákazníckych segmentov. Je úžasné vidieť rastúci záujem o udržateľné, ekologické možnosti a sme nadšení, že môžeme byť súčasťou expanzie do strednej Európy spolu s Hybrid House." Silver Aednik, generálny riaditeľ spoločnosti Solarstone

RIADENÉ POTENCIÁLOM EURÓPSKEHO TRHU

Slovenský trh solárnych strešných riešení sa nachádza vo fáze rastu, s viac ako 1 miliónom budov a menej ako 2 % využíva zelené zdroje energie. Hybrid House plánuje využiť tento nevyužitý trh svojej rozsiahlej siete obchodných kontaktov, poskytovania osobného prístupu k zákazníkom a odvádzania vynikajúcej práce s podporou svojho strategického partnera. Marketingové a predajné úsilie spoločnosti vrátane digitálneho marketingu a poradenských služieb bude rozhodujúce pri zachytení tohto rastu.

Rast trhu so zelenou energiou, vrátane rastúcich cien elektriny, tepla a regulačnej podpory, vytvára ideálny čas pre Hybrid House na rozšírenie svojej ponuky. Vďaka svojmu záväzku k trvalo udržateľnému životu a jedinečnému odlíšeniu od nepriamej konkurencie je Hybrid House pripravený na úspech na rýchlo rastúcom trhu solárnych zastrešení. S očakávanou priemernou ročnou mierou rastu 51 % je spoločnosť nastavená na revolúciu v tomto odvetví a prináša riešenia zelenej energie do komunít po celom svete.

INOVÁCIA K LEPŠIEMU ZAJTRAJŠKU: ÚČASŤ HYBRID HOUSU V STŘECHY PRAHA 2023

Hybrid House pôsobí na Slovensku a túži po ďalších. Spoločnosť sa pripravuje na účasť na veľtrhu Střechy Praha 2023 so zameraním na nové technológie a environmentálne riešenia v strechárstve. Produkty Hybrid House a Solarstone sú zaregistrované v súťaži inovácií na veľtrhu a spoločnosť je presvedčená, že sa dostane na najvyšší stupienok víťazov.

"V Hybridhouse sa snažíme priniesť trvalo udržateľný život do komunít kdekoľvek. Naše partnerstvo so Solarstone je dôkazom nášho záväzku vytvárať čistejšiu a zelenšiu budúcnosť pre všetkých," povedal Milan Gbelec, spoluzakladateľ a vedúci predaja Hybrid House. "Sme vďační za podporu a dôveru našich zákazníkov a sme nadšení, že môžeme aj naďalej pozitívne ovplyvňovať svet."

ŽIŤ UDRŽATEĽNE

Milan tiež sleduje trh s elektrickými vozidlami a verí, že bude rásť. Prechod na elektrické vozidlá je pomalý proces, no spoločnosť vidí, že si elektromobily kupuje čoraz viac ľudí.

Hybrid House je vedúcou spoločnosťou v odvetví strešných krytín so svojimi inovatívnymi produktmi Solarstone. Zameranie spoločnosti na trvalo udržateľné a ekologické riešenia ju urobilo populárnou medzi zákazníkmi. Jej prítomnosť na veľtrhu Střechy Praha 2023 je dôkazom jej odhodlania urobiť revolúciu v strešnom priemysle.

Čítať ďalšie

STŘECHY PRAHA 2023 - hybridhouse
WHAT IS BIPV SYSTEM - hybridhouse

Zanechať komentár

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.